به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از گیلان، حجت الاسلام مجتبی نورزاد، در خطبههای نماز جمعه شهر تالش، با توصیه همگان به رعایت تقوای الهی و دوری از گناهان اظهار داشت: کسوت پرستاری، آمیخته با ایثار و از خودگذشتگی است، پرستاری بذل آرامش و آسایش خود برای ایجاد آرامش و آسایش دیگران است، کسوت پرستاری یعنی تحمل خستگی برای رفع خستگی دیگران است، پرستار وقتی در کنار تخت و بستر بیماران حاضر میشود، هم نقش پدر را ایفاء میکند و هم مادر و هم خواهر و برادر و هم فرزند را؛ چون وقتی که حتی پدر و مادر نمیتوانند آلام فرزندشان را رفع کنند این پرستار است که چنان پروانهای میکوشد تا دردهای بیماران التیام گیرد.
وی ضمن عرض تبریک روز پرستار و خداقوت به ساحت تمام پرستاران، کادر بهداشت و درمان که میلاد حضرت زینب سلام الله علیها را برای این روز انتخاب کردند، اظهار داشت: در «عصر عاشوراء»، هنگامی که به خیمهها حمله کردند، یکی از سربازان دشمن مشاهدات خود را چنین گزارش کرده است؛ در هنگام غارت خیام، بانوی بلند قامتی را دیدم که مثل پروانه به گرد یک خیمه آتش گرفته دور میزند، گاهی به داخل خیمه میرود و گاهی بیرون میآید، با سرعت نزد او رفتم و گفتم: ای بانو! مگر شعله آتش را نمی بینی؟! چرا مانند سایر بانوان فرار نمیکنی؟ که ایشان با صدایی بغض آلود گفت: «ای مرد! ما شخص بیماری در این خیمه داریم که توان نشستن و برخاستن را ندارد، چگونه او را رها کنم در حالی که آتش از هر سو به طرف او شعله می کشد؟!» (وفیات الائمه، ص ۱۵۹).
امام جمعه شهر تالش رفع تحریمها را عنوان اصلی برای تیم مذاکرات بیان کرد و گفت: مذاکرات میان جمهوری اسلامی ایران و گروه ۱+۴ باید با محوریت لغو تحریمها باشد نه مذاکرات هستهای، و همچنین تعهّدپذیر شدن طرفهای غربی به برجام باید آزموده شود.
وی با بیان این که اورانیوم ۶۰ درصد یک بازدارندگی هستهای است عنوان کرد: اکنون به همّت دانشمندان کشور، ایران اسلامی بیش از ۲۰۰ کیلوگرم اورانیوم ۲۰ درصد و «۲۵ کیلوگرم اورانیوم ۶۰ درصد در اختیار دارد؛ و به میزانی از سوخت هستهای دست یافته است که به اصطلاح از آن در ادبیات سیاسی به عنوان «بازدارندگی هستهای» یاد میشود؛ سوخت و میزان توانی که «زمین بازی را عوض می کند» و ایران را از یک بازیگر ضعیف و نیازمند در مذاکرات، به «صندلی یک بازیگر قوی و پیشرو» نشانده است.
وی ادامه داد: دولتمردان و دیپلماتهای ما و همه جهانیان باید بدانند که مردم ایران حامی تعامل عزتمندانه با غرب است، و هیچگاه تسلیم تهدید نظامی و تحریم و فشار نخواهد شد.
حجت الاسلام نورزاد در پایان به تشکیل شورای انقلاب فرهنگی در سال ۱۳۶۳ اشاره کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب در شهریور امسال خطاب به دولتمردان فرمودند «در مسئله فرهنگ و رسانه، به گمان بنده، ساختار فرهنگی کشور نیاز به یک بازسازی انقلابی دارد، ما مشکل داریم در ساختار فرهنگی کشور؛ و یک حرکت انقلابی لازم است، البتّه «حرکت انقلابی» یعنی خردمندانه و عاقلانه، «فرهنگ واقعاً زیربنا است»؛ خیلی از این خطاهایی که ما در پیش گرفتهایم حاصل فرهنگ غلط حاکم بر اذهان ماست.
انتهای پیام/